Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Twilight - ról 

Most online Robert Pattinson rajongók »

@nikky@

Réki222

Fleur D..

Flóó.

Robstenke
 

Alkonyat - Robert Pattinson filmje

Évszám: 2008
Eredeti cím: Twilight

 

Tartalom:
Bella 17 éves tinédzser, aki édesapjával egy kisvárosba költözik. Itt aztán beleszeret egy nagyon különösen viselkedő osztálytársába, Edward Cullenbe. Hamarosan kiderül, hogy milyen indokok állnak a srác furcsaságainak hátterében: Edward Cullen valójában egy vámpír.
  Szereplők: Kristen Stewart (Bella Swan), Robert Pattinson (Edward Cullen), Billy Burke (Charlie Swan), Peter Facinelli (Dr. Carlisle Cullen), Elizabeth Reaser (Esme Cullen), Nikki Reed (Rosalie Hale), Ashley Greene (Alice Cullen), Jackson Rathbone (Jasper Hale), Kellan Lutz (Emmett Cullen), Cam Gigandet (James), Edi Gathegi (Laurent), Rachelle LeFevre (Victoria), Anna Kendrick (Jessica Stanley), Taylor Lautner (Jacob Black), Michael Welch (Mike Newton)
rendezte: Catherine Hardwicke
producer: Wyck Godfrey, Jamie Marshall (társ) , Greg Mooradian, Mark Morgan, Karen Rosenfelt
forgatókönyv: Stephenie Meyer (történet) , Melissa Rosenberg
fényképezte: Elliot Davis
zene: Carter Burwell, Nancy Richardson

 

 

                                          Alkonyat - Újhold

 

Bella 18. szülinapi partija balul sül el, és Edward úgy érzi itt az ideje továbbállnia a Cullen családnak, viszont Bella nélkül. Bellát a szakítás teljesen kikészíti, rá sem lehet ismerni, hónapokig szenved, az egyetlen, aki színt visz az életébe az indiánfiú, Jacob. Viszont nem csak a Cullen családnak van titka, megismerkedhetünk a vérfarkasokkal és egy izgalmas utazást tehetünk Olaszországba is, de vajon Bellának sikerül visszaszereznie a szerelmet?

 

Szereplők: Kristen Stewart (Bella Swan)Robert Pattinson (Edward Cullen)Taylor Lautner (Jacob Black),Ashley Greene (Alice Cullen), Peter Facinelli (Dr. Carlisle Cullen), Elizabeth Reaser (Esme Cullen)Kellan Lutz(Emmett Cullen)Nikki Reed (Rosalie Hale)Jackson Rathbone (Jasper Hale), Bronson Pelletier (Jared), Alex Meraz (Paul), Billy Burke (Charlie Swan), Edi Gathegi (Laurent), Rachelle LeFevre (Victoria)Dakota Fanning (Jane)
rendezte: Chris Weitz
producer: Wyck Godfrey, Mark Morgan
forgatókönyv: Stephenie Meyer (történet) , Melissa Rosenberg
fényképezte: Javier Aguirresarobe

zene: Peter Lambert

 

 Alkonyat - Napfogyatkozás

 

Tartalom:
Bella és Edward újra együtt vannak, ám kapcsolatukat egy gonosz és bosszúszomjas vámpír fenyegeti. Bella komoly érzelmekkel viaskodik - választania kell az Edward iránt érzett szerelem és a Jacobhoz fűződő bensőséges barátság között. Bárhogyan is dönt, kockára teszi a vámpírok és a vérfarkasok közötti törékeny békességet, és újra erőre kaphat az ősi viszály.

 


Szereplők: Kristen StewartRobert PattinsonTaylor Lautner, Billy Burke, Ashley GreeneJackson RathboneNikki ReedKellan Lutz, Elizabeth Reaser, Peter Facinelli, Gil Birmingham, Dakota Fanning, Kirsten Prout, Anna Kendrick, Bryce Dallas Howard
rendezte: David Slade
producer: Bill Bannerman (társ) , Marty Bowen (ügyvezető) , Wyck Godfrey, Greg Mooradian, Mark Morgan (ügyvezető) , Karen Rosenfelt
forgatókönyv: Stephenie Meyer (történet) , Melissa Rosenberg
fényképezte: Javier Aguirresarobe
zene: Art Jones

 

 Alkonyat - Hajnalhasadás 1.rész

 

 

Bella és Edward egy díszes ceremónia keretében összeházasodnak. Mézesheteiket Esme szigetén töltik, ahol Bella teherbe esik. A lány szeretné megtartani a babát, de ezt sokan ellenzik, ugyanis a vámpírok történetében soha nem volt még halhatatlan újszülött. Amint a Quilote törzs tudomást szerez a születendő gyermekről, támadást tervez Bella ellen. Jacob a törzsből kiválva a pár segítségére siet. Ám nem csak ez az egy dolog, amivel Bellának meg kell küzdenie, hanem a hirtelen felébredő vérszomj és a Volturi elleni harc is rá vár.

 

 

 Alkonyat - Hajnalhasadás 2.rész

 

Renesmee, Bella és Edward félig ember, félig vámpír gyermeke megszületett. Bellának sikerült átváltoznia halhatatlanná, így elkezdheti végre új, boldog életét. Csakhogy a vámpírok uralkodóklánja, a Volturi tudomást szerez Renesmee létezéséről,és információik hiányában halhatatlan gyermeknek hiszik. A Volturi elindul Renesmee elpusztítására (ugyanis a halhatatlan gyermekek létrehozása tiltott a vámpírvilágban). Közben Cullenék (Edward és Bella családja) népes sereget gyűjt maga köré, akik tanúskodni fognak Renesmee félig embersége mellett. Vajon sikerül meggyőzniük a Volturit, aki mellesleg szeretné megszerezni magának Cullenék pár tehetséges vámpírját?

 

 

 

 

A mappában található képek előnézete Twilight

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.